Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
1891-dsc04657.jpg

Wij geven om sfeer

Wie zijn wij.

Hestique is uw leverancier voor handgemaakte kaarsenlampen. Dit doen wij om uw interieur net dat beetje extra te geven. Met de lampen van Hestique willen wij uw interieur een geweldige sfeerbeleving geven.  

Handgemaakt en duurzaam

Hestique biedt u diverse lampen voor uw interieur om de juiste warmte en sfeer te creëren. Onze lampen worden in Nederland met de hand gemaakt, ze zijn duurzaam en zijn met liefde gemaakt. Voor de productie maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled materiaal zodat we het milieu zo min mogelijk belasten. Met deze unieke uitstraling zijn onze kaarslampen ideaal om een gezellige en intieme sfeer te creëren.

Wat doen wij.

Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze kaarsenlampen hoog te houden. Wij zijn eerlijk naar u toe. Dit houdt in dat we er alles aan doen om de beloftes van de lampen en het merk Hestique waar te maken.

Hestique is meer dan alleen een merk. Wij willen het merk zijn van comfort en sfeer. Het design van de kaarsenlampen en het materiaal heeft als doel uw inrichting het juiste gevoel en sfeer te geven. Wij zijn pas tevreden als onze lampen en dienstverlening uw sfeerbeleving verbeterd.  

                                                        

Het merk achter comfort en sfeer

Op de website ziet u ons aanbod. Wij hebben diverse handgemaakte kaarsenlampen.
Voor vragen kunt altijd contact met ons opnemen.