Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
2090-stalen-kaarslamp-180x35.jpg

Het verhaal achter de lampen van Kevin Reilly

In ons assortiment vindt u kaarsenlampen, gemaakt naar het idee van Kevin Reilly. Maar wat waren Kevin Reilly's gedachten achter deze unieke lampen?

Moderne blikvangers met een romantische twist

De door de Amerikaanse Kevin Reilly ontworpen kaarsenlampen zijn moderne blikvangers met een romantische twist. Geschikt om een ruimte te creëren die harmonieus, warm en uitnodigend is. De combinatie van moderniteit en traditie in de Kevin Reilly lampen, weerspiegelen de wens van de man om een ​​sfeer te creëren die zowel minimalistisch als magisch tegelijkertijd is. Het is waar elegantie en een innovatief design elkaar ontmoeten.

2001: De iconische kaarsenlamp Altar was geboren

Kevin Reilly staat bekend om zijn prachtige creaties van lampen. In 2001 begon hij aan een ontwerp dat over een zeer romantisch en natuurlijke lichtkwaliteit zou beschikken. De iconische kaarsenlamp Altar was geboren. Een innovatief product waarin de kenmerkende elektrische wassen kaars een grote rol speelt. Het staat voor een permanent brandende bron van zacht omgevingslicht. De Altar vormt de basis van de collectie kaarsenlampen.  

Onze creaties op de originele Kevin Reilly lampen

In ons assortiment vindt u verschillende creaties op de Kevin Reilly lampen. Net zoals de originele lampen van Kevin Reilly, worden deze uiterst zorgvuldig met de hand gemaakt en zijn voorzien van echte wassen kaarsen. Onze lampen worden op Hollandse bodem door ons zelf gemaakt. Ook komen de duurzame materialen waar de lampen van worden gemaakt, van eigen grond. Kortom een uniek product met een eigen verhaal.

Vraag snel een offerte aan en verrijk uw interieur

Onze creaties op de Kevin Reilly lampen staan voor unieke sfeerverlichting. Geschikt om uw interieur te verrijken op een manier die ongeëvenaard is. De creaties beschikken over energiezuinige LED verlichting en 2 jaar garantie op fabricagefouten. Vraag nu een offerte aan voor uw unieke sfeerverlichting. Heeft u toch nog vragen over onze kaarsenlampen, gemaakt naar het idee van Kevin Reilly? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kaarsenlamp staand idee Kevin Reilly Kaarsenlamp hangend rechthoekig idee Kevin Reilly Kaarsenlamp hangend rond idee Kevin Reilly