Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Nu op aanvraag ook leverbaar met Casambi

Casambi-technologie

Vanaf nu kunnen we de stalen kaarslampen voorzien van onderdelen die te koppelen zijn met de Casambi app.

We introduceren een nieuwe functie in onze stalen kaarsenlampen: het gebruik van Casambi-technologie. Wij begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar slimme en geavanceerde oplossingen, en met de integratie van Casambi kunnen we dat bieden.

Casambi app

Met deze innovatieve technologie kunnen gebruikers eenvoudig de verlichting van de kaarsenlamp aanpassen en personaliseren via de app. Als je de sfeer wilt veranderen, of de helderheid van de spots wilt aanpassen, het is allemaal binnen handbereik. Gebruikers kunnen de Casambi-app op hun smartphone of tablet installeren. Deze app maakt verbinding met de Casambi-controllers via Bluetooth.

Scènes en schema's

Het gebruik van Casambi maakt niet alleen de bediening van onze kaarsenlampen handiger, maar het voegt ook een slimme dimensie toe aan de traditionele charme van kaarslicht. Stel je voor dat je met een eenvoudige tik op je smartphone de perfecte ambiance creëert voor een gezellig diner, een ontspannen avond of een feestelijke gelegenheid. Casambi biedt geavanceerde functies zoals het instellen van lichtscènes en het maken van schema's. Dit stelt gebruikers in staat om gepersonaliseerde lichtinstellingen te creëren op basis van hun behoeften en voorkeuren.

Daarnaast streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om op aanvraag Casambi-technologie toe te voegen aan onze kaarsenlampen.

Met deze toevoeging aan ons assortiment zetten we een nieuwe stap in de richting van moderne, slimme verlichting zonder concessies te doen aan de tijdloze elegantie van onze kaarsenlampen.