Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
2006-Kaarsenlamp+120+cm+vaste+steunen.jpg

Onze kaarsenlampen geïnspireerd op de Kevin Reilly Altar lamp

De populaire Altar lamp is waar het allemaal mee begon voor Kevin Reilly. Welke lampen uit ons assortiment zijn geïnspireerd op de hanglamp van Kevin Reilly?

Het populairste ontwerp uit de Kevin Reilly-collectie

De Kevin Reilly Altar lamp is het populairste ontwerp uit de collectie van Kevin Reilly. Deze lamp is in 2001 ontworpen door Kevin Reilly om sfeerverlichting op de markt te brengen met een romantisch en natuurlijk lichtkwaliteit. De hanglamp is een ware blikvanger met een uniek en strak design, maar brengt tegelijkertijd toch sfeer met zich mee. Het meest kenmerkende zijn de vele echte wassen kaarsen, waar het product mee is voorzien. 

Onze lampen geïnspireerd op de Kevin Reilly Altar

In ons assortiment vindt u meerdere lampen die zijn geïnspireerd op de ontwerpen van Kevin Reilly, 2 hiervan zijn specifiek geïnspireerd op de Altar lamp:

Kaarsenlampen van staal of eiken wagonplanken 

De originele Altar lamp van Kevin Reilly is gemaakt van staal. Onze kaarsenlamp van staal die hierop is geïnspireerd is gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur zwart. Naast de stalen-versie vindt u ook een versie in ons assortiment van eiken wagonplanken. Deze is gemaakt van oud gerecycled hout. Deze wagonplanken worden uit oude treinstellen gehaald en hergebruikt voor het maken van de hanglampen. De onderdelen waar de plank bevestigd is zijn gemaakt van staal.

Verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen

Beide kaarsenlampen, gemaakt naar het idee van de Kevin Reilly Altar lamp zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Met verschillende aantallen van kaarsen en LED spots. Dus of u nu minder of meer ruimte heeft, de kaarsenlamp biedt uitkomst. Deze sfeerverlichting wordt door ons zelf met de hand gemaakt op Hollandse bodem. Ook komen de duurzame materialen van eigen grond. De kaarsenlampen zijn dus echt uniek.

Vraag snel een offerte aan voor uw kaarsenlamp

Unieke sfeerverlichting is waar onze creaties op de Kevin Reilly Altar lamp voor staan. Deze kaarsenlampen zijn een ware verrijking voor uw interieur. Beide creaties beschikken over energiezuinige LED verlichting en 2 jaar garantie op fabricagefouten. Vraag nu een offerte aan voor uw unieke sfeerverlichting. Heeft u toch nog vragen over onze kaarsenlampen, gemaakt naar het idee van Kevin Reilly? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hanglamp idee Kevin Reilly Altar Hanglamp idee Kevin Reilly Altar Hanglamp idee Kevin Reilly Altar