Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
1897-duurzaam.jpeg

Bewust over een duurzaam interieur

Wat is duurzaamheid?

Duurzaamheid is een begrip zonder een afgebakende betekenis. Het heeft te maken met de kernwoorden mens, dier en aarde. Onze taken zijn te zorgen voor de mens, dier en het milieu. Het doel is met het produceren van de producten het milieu de dieren en de mensen niet in gevaar te brengen.
We moeten duurzaam investeren in de toekomstige generatie.

Bewust consumeren

Wij zijn als mens niet verplicht om duurzame producten te consumeren. Het is wel van belang om bewust te zijn over de producten die wij gebruiken. Wij moeten onszelf afvragen, waar de producten vandaan komen, van welk materiaal de producten zijn gemaakt en wat voor invloed het heeft op de aarde.

Duurzaam interieur

Ook in uw woning kunt u bewust bezig zijn met energiebesparing en het consumeren van veilige producten. Er zijn talloze kwalitatieve producten die van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Van het afvalmateriaal ontstaan nieuwe producten. Hierdoor bespaart u energie en ruwe grondstoffen, zoals het kappen van bomen. Op deze manier draagt u bij aan een schonere wereld. Investeert u in de toekomst? Geeft u om de mens, dier, maatschappij en het milieu? Het begint allemaal bij u.
Samen met u en talloze anderen streven wij naar een schone toekomst.