Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Nieuws

 
2008-kaarsenlamp-120-cm-aan-ketting.jpg

Onze kaarsenlampen geïnspireerd op de Kevin Reilly Altar lamp

De populaire Altar lamp is waar het allemaal mee begon voor Kevin Reilly. Welke lampen uit ons assortiment zijn geïnspireerd op de hanglamp van Kevin Reilly?

 
1971-kaarsenlamp-plateau.jpg

Het verhaal achter de lampen van Kevin Reilly

In ons assortiment vindt u kaarsenlampen, gemaakt naar het idee van Kevin Reilly. Maar wat waren Kevin Reilly's gedachten achter deze unieke lampen?

 
1896-duurzaam.jpeg

Bewust over een duurzaam interieur

Investeert u in de toekomst? Geeft u om de mens, dier, maatschappij en het milieu? Het begint allemaal bij u. Samen met u en talloze anderen streven wij naar een schone toekomst.

 
1899-led.jpeg

Aandacht voor LED verlichting

Verlichting brengt sfeer en zorgt voor een gebalanceerde omgeving. Vergeet alstublieft niet de LED verlichting in uw zoektocht naar verlichting. Wij zijn ervan overtuigd dat de LED verlichting een grote bijdrage is voor uw leefomgeving.

 
1940-img-20161218-wa0004.jpg

Het verhaal achter gerecycled hout.

Dagelijks wordt er ongeveer 3,5 miljoen ton afval geproduceerd. Over een aantal jaar kan dit verdubbeld zijn.  In plaats van weg te gooien, zien wij de gebruikte goederen liever terug als onderdeel van een nieuw product.

 
1945-licht.jpeg

Huis en verlichting

Bent u van plan om te gaan verhuizen of gaat u uw huis opnieuw inrichten? Dan is het belangrijk dat u over de inrichting nadenkt en waar u welke verlichting wilt gebruiken. Er zijn diverse soorten verlichting zoals direct, indirect of diffuus licht.

 
2100-kaarsenlamp-120-cm-aan-ketting.jpg

Aanbieding

De laatste kaarsenlampen uit de vorige serie met korting uit voorraad leverbaar. OP=OP!