Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Lampen met Kaarsen

Uniek design

De lampen met kaarsen hebben een uniek design door het gebruik van verschillende materialen en levensechte kaarsen. Met oog voor detail is iedere lamp anders. Iedere lamp wordt uniek gemaakt en heeft zijn eigen verhaal. Deze kaarsen lampen zijn gecreëerd om uw ruimte sfeervol te verlichten.

Kaarsenlamp met echte wassen kaarsen

De lampen zijn voorzien van echte wassen kaarsen en voorzien van 220 volt LED verlichting. De verlichting is zeer gebruiksvriendelijk, 1 druk op de knop en alle kaarsen branden. De onderzijde is voorzien van dimbare LED-spots. De kaarsen en spots zijn apart van elkaar te gebruiken. De schakelaar voor de kaarsen en dimmer voor de spots zijn in de lamp ingebouwd.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product met een eigen verhaal. Die nog gelooft in handgemaakt vakwerk en oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze lampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig. 10 kaarsen en 2 LED spots verbruiken totaal nog geen 10 watt.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Prijs op aanvraag.

Neem direct contact op