Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Klassiekehekwerken

Klassieke hekwerken.nl

Voor een sierhekwerk bent u bij Klassieke Hekwerken uit Alblasserdam aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten hekwerken zoals sierhekwerken, looppoorten en (automatische) inrijpoorten.

Prefab poorten van topkwaliteit, geplaatst en aangesloten in 1 dag!

Wat is er mooier dan een op maat gemaakte poort op een betonnen fundatie compleet met automatisering en gemetselde kolommen. Alles wordt compleet geleverd als u kiest voor een prefab poort.
De toegang tot uw terrein is slechts voor een korte tijd niet toegankelijk, daardoor wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Sierhekwerk op maat

Al onze poorten worden vervaardigd in een ambachtelijke smederij. U kunt bij ons alleen maar hekwerken op maat bestellen, passtukken als onderbroken cirkels en halve bogen zijn bij ons dan ook een taboe.U kunt zelf bepalen hoe uw sierhekwerk er uit komt te zien. Zo kunt u kiezen uit verschillende RAL kleuren voor uw hekwerk en kunt u kiezen of u de palen van uw hekwerk wilt afwerken, zoals een dennenappel- of een bolafwerking.

Meer informatie over maatwerk sierhekwerk?

Bent u benieuwd wat Klassieke Hekwerken uit Alblasserdam voor u kan betekenen op het gebied van sierhekwerk? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 078 – 64 54 647.

Sierhekwerk op maat bij u laten plaatsen? Vraag snel een prijsindicatie aan! Binnen 5 minuten de prijs in uw mailbox.