Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Garantie en handleiding

Gegarandeerde kwaliteit

Al onze kaarsenlampen worden grondig getest voordat ze verkocht worden. Op onze lampen geldt een garantieperiode op fabricagefouten van 2 jaar. De garantieperiode gaat in vanaf de factuurdatum. De kaarsenlamp hoort minimaal 2 jaar na aanschaf probleemloos te werken. Gaat de lamp in de garantieperiode toch kapot dan gaan we daar iets aan doen.
Op de lampjes in de kaarsen zit 1 jaar garantie, als deze kapot gaan kunt u de losse lampjes bij ons bestellen.

 

Onder garantie uitgevoerde reparaties of vervangen van lampen leiden niet tot een verlenging van de garantieperiode van het apparaat of de nieuwe onderdelen.

Wassen kaarsen

De wassen kaarsen worden in paraffine baden gedompeld waardoor kleine onderlinge kleurverschillen kunnen optreden. Dit is onderdeel van het productieproces en niet te voorkomen. De kaarsen kunnen dus onderling iets van kleur verschillen.

Bezorging 

Wij verpakken onze verlichting zo zorgvuldig mogelijk. Bij het verzenden van de lampen dient u de lamp na ontvangst te controleren op eventuele schade. Schade aan de lamp dient u binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden. Indien u te lang wacht met het melden van schade aan de verlichting kunnen wij dit niet op de transporteur verhalen. Kaarslampen groter dan 160 cm, ronde kaarslampen en kaarslampen met een breedte van 35 cm worden niet verzonden en dienen bij ons te worden afgehaald.

Handleiding

Download hier de handleiding voor de kaarsenlamp.
In de handleiding staan diverse gebruikers richtlijnen.
Als u hier vragen over heeft of er zijn bepaalde zaken niet duidelijk neem dan contact met ons op.