Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Hangende kaarsenlamp vierkant

Unieke kaarsenlamp

De hangende vierkante kaarsenlamp is subtiel en heeft een strak design. Het is zeer geschikt om bepaalde gedeeltes in uw ruimte te verlichten. De vierkante hanglamp heeft echte wassen kaarsen die zijn voorzien van 220 volt LED verlichting. De kaarsenlamp is uitgevoerd als vierkant stalen plateau gepoedercoat in de kleur zwart.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze vierkante hangende kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig.

Gebruiksgemak

De vierkante hangende kaarsenlamp is voorzien van echte wassen kaarsen en voorzien van 220 volt LED verlichting.De verlichting is zeer gebruiksvriendelijk, 1 druk op de knop en alle kaarsen branden.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle vierkante hangende kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Afmetingen

Vierkant plateau 30 x 30 cm    6 kaarsen 
Vierkant plateau 40 x 40 cm    8 kaarsen
Vierkant plateau 50 x 50 cm  11 kaarsen  

Prijs op aanvraag.

Offerte aanvragen