Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
1957-kaarslamp-hout-180-cm.jpg

Kaarsenlamp van oude eiken wagonplanken

Unieke design

De kaarsenlamp heeft een uniek design door het gerecyclede hout in combinatie met staal. Met oog voor detail is iedere houten hanglamp anders. Het hout heeft een unieke oorsprong. Dit verhaal neemt de lamp met zich mee en geeft uw ruimte een unieke, warme sfeer. Deze hanglampen zijn gecreëerd om uw ruimte sfeervol te verlichten.

Oude eiken wagonplanken

De lampen worden gemaakt van gebruikte wagonplanken. Deze wagondelen worden uit oude treinstellen gehaald en door ons hergebruikt bij het vervaardigen van de verlichting. Elk wagondeel is anders zo krijgt elke lamp zijn eigen uitstraling. De houten hanglampen worden met kettingen geleverd. 

Kaarsenlamp met echte wassen kaarsen

De hangende kaarsenlamp is voorzien van echte wassen kaarsen en voorzien van 220 volt LED verlichting. De verlichting is zeer gebruiksvriendelijk, 1 druk op de knop en alle kaarsen branden. De onderzijde is voorzien van dimbare LED-spots. De kaarsen en spots zijn apart van elkaar te gebruiken. De schakelaar voor de kaarsen en dimmer voor de spots zijn in de lamp ingebouwd.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product met een eigen verhaal. Die nog gelooft in handgemaakt vakwerk en oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze hangende kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig. 10 kaarsen en 2 LED spots verbruiken totaal nog geen 10 watt.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle vierkante hangende kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Afmetingen

Lengte 120 cm 10 kaarsen en 2 LED spots
Lengte 140 cm 12 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 150 cm 13 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 160 cm 14 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 180 cm 17 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 200 cm 20 kaarsen en 4 LED spots

Prijs op aanvraag.

Vraag offerte aan