Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
2076-kaarsenlamp-hestique-160-cm-staaldraad.jpg

Hangende kaarsenlamp staal

Met echte wassen kaarsen

Houdt u van een strak en sfeervol design? Zoekt u een lamp die uw ruimte een warme uitstraling geeft en een positieve aanvulling is voor uw interieur? Dan is de hangende kaarsenlamp staal geschikt voor uw interieur. Deze lampen zijn gecreëerd om uw ruimte te versieren met sfeer.

Uitvoering 

De hanglamp is uitgevoerd als stalen plateau gepoedercoat in de kleur zwart. Zeer gebruiksvriendelijk, 1 druk op de knop en alle kaarsen branden. De kaarsen en spots zijn apart van elkaar te gebruiken. De schakelaar voor de kaarsen en dimmer voor de spots zijn in de lamp ingebouwd. De lamp kan worden geleverd aan vaste steunen, kettingen of staaldraad.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht. De hangende kaarsenlamp kan met kettingen of met vaste steunen geleverd worden.

Made in Holland

Al onze stalen hangende kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle stalen hangende kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Afmetingen kaarsenlampen hangend staal

Lengte 120 cm Breedte 20 cm    13 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 140 cm Breedte 20 cm    15 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 150 cm Breedte 20 cm    16 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 160 cm Breedte 20 cm    17 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 180 cm Breedte 20 cm    19 kaarsen en 4 LED spots
Lengte 200 cm Breedte 20 cm    20 kaarsen en 4 LED spots 
Lengte 150 cm Breedte 35 cm    29 kaarsen en 3 LED spots
Lengte 180 cm Breedte 35 cm    35 kaarsen en 4 LED spots 
 

Prijs op aanvraag.

Vraag offerte aan