Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer
1957-kaarslamp-hout-180-cm.jpg

Candle hanglamp

Op zoek naar een unieke lamp? De candle hanglampen van Hestique worden volgens oud-Hollands vakwerk met de hand op maat gemaakt. Een echte eyecatcher voor uw interieur, geïnspireerd door de Altar van Kevin Reilly. 

 
1856-hangende-kaarslamp-hout-140-cm.jpg

Candle hanglamp van eiken wagonplanken

De kaarsenlamp van eiken wagonplanken heeft een uniek design door het oude gerecyclede hout in combinatie met staal. Met oog voor detail is iedere houten hanglamp anders. Het hout heeft een unieke oorsprong. Dit verhaal neemt de lamp met zich mee en geeft uw ruimte een unieke warme sfeer.

 
1863-naamloos.png

Candle hanglamp staal

De Kaarsenlamp staal heeft een uniek en strak design. Houdt u van een strak design? Zoekt u een lamp die uw ruimte meer sfeer geeft en een positieve aanvulling is voor uw interieur? Dan is de hangende Kaarsenlamp staal geschikt voor uw ruimte.

 
1894-docu-kaars-rond.png

Candle hanglamp rond

De hangende kaarsenlamp rond heeft een modern klassiek design. Het is een geschikte lamp voor zowel een modern als klassieke ruimte. Deze lamp is stijlvol en geeft uw ruimte de juiste lichtopbrengst naar uw wens.

Unieke sfeerverlichting

Met de candle hanglampen van Hestique haalt u een unieke lamp in huis. Het strakke design in combinatie met de ruwe natuurlijke materialen geven een unieke beleving. De lampen verrijken u interieur op een manier die ongeëvenaard is. 

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product met een eigen verhaal. Die nog gelooft in handgemaakt vakwerk en oer-Hollandse ambacht. 

Candle hangelampen op maat 

Omdat iedere kaarsenlamp met de hand wordt gemaakt kunt u hem zelf samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, materialen, afmetingen en het aantal kaarsen dat u wilt. Zo kunt u de kaarsenlamp volledig laten aansluiten op uw eigen interieur.

Made in Holland

Al onze kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Gerecyclede en duurzame materialen

Omdat wij geven om de volgende generatie gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede en duurzame materialen bij de vervaardiging van onze kaarsenlampen. Dit draagt niet alleen bij aan de authentieke look van onze lampen, maar denken we ook aan de toekomst van onze kinderen. 

Energiezuinige LED verlichting

Iedere maker van lampen die zichzelf op waarde schat gebruikt LED verlichting. Het is niet alleen energiezuiniger, maar het gaat ook vele male langer mee dan de oude gloei- en spaarlampen. Daarbij geeft onze LED verlichting de kaarsen een uitstraling die niet de onderscheiden valt van echte kaarsen.  

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.