Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Kaarsenlamp wandlamp staal

Wandlamp met echte wassen kaarsen

De stalen wand kaarsenlamp heeft een subtiele uitstraling voor aan de muur. Ondanks het strakke design, geeft de stalen wandlamp door de wassen kaars een chique en warme sfeer. Kortom, het is de ideale sfeerverlichting voor aan de muur. De kaarsenlampen worden gemaakt van ijzer en gepoedercoat in de kleur zwart. De wandlamp is gemaakt van staal met echte wassen kaarsen voorzien van 220 volt LED verlichting.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht. Voor de stalen kaarsenlamp wand zijn verschillende maten beschikbaar.

Made in Holland

Al onze stalen wand kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle stalen kaarsenlampen wand geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Afmetingen kaarsenlamp

14 x 28 cm ( l x b x h ) met 1 kaars

Prijs op aanvraag.

Vraag offerte aan