Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Kaarsenlamp wand

 

 
2065-hestique-wandlamp-staal-1.jpg

Kaarsenlamp wandlamp staal

De stalen kaarsenlamp heeft een subtiele uitstraling voor aan de muur. Ondanks het strakke design geeft de stalen wandlamp door de wassen kaars een chique en warme sfeer. Kortom het is de ideale sfeerverlichting aan de muur voor elk interieur.

Unieke sfeerverlichting

Met de wand kaarsenlamp van Hestique haalt u een unieke lamp in huis. De lampen verrijken u interieur op een manier die ongeëvenaard is. Het is een combinatie tussen een strak design en subtiel licht.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht.

Made in Holland

Al onze wand kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Energiezuinige LED verlichting

Iedere maker van lampen die zichzelf op waarde schat gebruikt LED verlichting. Het is niet alleen energiezuiniger, maar het gaat ook vele male langer mee dan de oude gloei- en spaarlampen. Daarbij geeft onze LED verlichting de kaarsen een uitstraling die niet de onderscheiden valt van echte kaarsen.  

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle wand kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing. Op de lampjes in de kaarsen zit 1 jaar garantie, als deze kapot gaan kunt u de losse lampjes bij ons bestellen.

 

Wassen kaarsen

De wassen kaarsen worden in paraffine baden gedompeld waardoor kleine onderlinge kleurverschillen kunnen optreden. Dit is onderdeel van het productieproces en niet te voorkomen. De kaarsen kunnen dus onderling iets van kleur verschillen.