Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Staande kaarsenlamp staal

Uniek en modern design

De staande kaarsenlampen worden gemaakt van staal en daarna gepoedercoat in de kleur zwart. De staande kaarsenlamp is voorzien van echte wassen kaarsen en voorzien van 220 volt LED verlichting. Door de combinatie van het zwarte staal met de sfeervolle kaarsen heeft de lamp een moderne uitstraling. Door de kaarsverlichting creëert u een warme sfeer.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze staande kaarsenlampen staal voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze staande kaarsenlamp staal worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig.

Gebruiksgemak

Met 1 druk op de knop branden alle kaarsen.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle staande kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing.

Afmetingen

De staande kaarsenlamp staal is 130 cm hoog en voorzien van 6 kaarsen

Prijs op aanvraag.

Vraag offerte aan