Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Staande kaarsenlamp meerpaal

Meer dan sfeerverlichting

De staande kaarsenlamp meerpaal is meer dan alleen sfeerverlichting, het is decoratie. Naast de sfeerverlichting is de lamp een eyecatcher in uw ruimte. De lamp is een aanvulling voor uw interieur.  Een sfeervolle kaarsenlamp met een stoere robuuste uitstraling.  

Meerpalen

De kaarsenlampen worden gemaakt van oude meerpalen. Meerpalen worden gebruikt voor het aanleggen van schepen. De houten meerpalen worden bij vervanging tegenwoordig vaak vervangen door stalen palen. De bovenzijde van de oude meerpalen gebruiken wij voor de kaarsenlamp. Elke meerpaal is anders zo krijgt elke kaarsenlamp zijn eigen uitstraling.

Gebruiksgemak

De staande kaarsenlamp is voorzien van echte wassen kaarsen en voorzien van 220 volt LED verlichting. De verlichting is zeer gebruiksvriendelijk, 1 druk op de knop en alle kaarsen branden.

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product van oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze staande kaarsenlamp meerpaal worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Zeer laag energieverbruik 

Voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van 220 volt LED verlichting in echte wassen kaarsen. Door het gebruik van de echte wassen kaarsen is de verlichting niet van brandende kaarsen te onderscheiden. Elke kaars gebruikt maar 0,3 watt aan stroom en de aanschaf is eenmalig.

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

Garantie

Op alle staande kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing. Op de lampjes in de kaarsen zit 1 jaar garantie, als deze kapot gaan kunt u de losse lampjes bij ons bestellen.

Prijs op aanvraag.

Vraag offerte aan