Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Kaarsenlamp staand

 
1920-dsc-0227-kopie.jpg

Staande kaarsenlamp staal

Door de combinatie van het zwarte staal met de sfeervolle wassen kaarsen heeft de kaarsenlamp een moderne uitstraling en is zeer geschikt voor strakke en moderne interieurs.

 
1902-kaars-plateau.jpg

Tafel kaarsenlamp plateau

De plateau kaarsenlamp brengt de gezelligheid en de romantiek aan tafel. Deze kaarsenlamp is zeer geschikt om bij elke gelegenheid de sfeer aan tafel te brengen.

 
1908-kaarslamp-meerpaal.jpg

Staande kaarsenlamp meerpaal

De staande kaarsenlamp is gemaakt van een oude meerpaal en heeft een stoere robuuste uitstraling. De staande kaarsenlamp is meer dan alleen sfeerverlichting, het is decoratie. Naast de sfeerverlichting is de lamp een eyecatcher in uw interieur.

Unieke sfeerverlichting

Met de staande kaarsenlamp van Hestique haalt u een unieke lamp in huis. U kunt kiezen uit de kaarsenlampen op een meerpaal, een stalen voet of op een plateau. Kies de uitvoering die bij uw interieur past. 

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product met een eigen verhaal en nog gelooft in handgemaakt vakwerk en oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze staande kaarsenlampen worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Energiezuinige LED verlichting

Iedere maker van lampen die zichzelf op waarde schat gebruikt LED verlichting. Het is niet alleen energiezuiniger, maar het gaat ook vele male langer mee dan de oude gloei- en spaarlampen. Daarbij geeft onze LED verlichting de kaarsen een uitstraling die niet de onderscheiden valt van echte kaarsen.  

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

2 jaar garantie

Op alle staande kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing. Op de lampjes in de kaarsen zit 1 jaar garantie, als deze kapot gaan kunt u de losse lampjes bij ons bestellen.

Wassen kaarsen

De wassen kaarsen worden in paraffine baden gedompeld waardoor kleine onderlinge kleurverschillen kunnen optreden. Dit is onderdeel van het productieproces en niet te voorkomen. De kaarsen kunnen dus onderling iets van kleur verschillen.