Hestique
Hestique
Schrijvertje 15
2954 BG Alblasserdam
078 20 49 095 - info@hestique.nl
Wij geven om sfeer

Aanbod

 
2009-Kaarsenlamp+120+aan+kettingen.jpg

Kaarsenlamp hangend

Onze kaarsenlampen in de hangende uitvoering zijn de perfecte sfeerverlichting om uw ruimte een warme en intieme sfeer te geven. De hangende kaarsenlampen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld boven de eettafel en leestafel.

 
2065-hestique-wandlamp-staal-1.jpg

Kaarsenlamp wand

De kaarsenlampen voor aan de wand geven uw ruimte de perfecte sfeerbeleving. De wandlampen geven indirect licht om een sfeervolle omgeving te creëren. De handgemaakte kaarsenlamp voor aan de wand heeft een uniek design en past in elk interieur.

 
1925-kaarslamp-staal-staand.png

Kaarsenlamp staand

Met het unieke design van onze staande kaarsenlampen heeft u een eyecatcher in uw inrichting. Deze staande lamp siert uw ruimte met een intieme sfeer en warm licht.

Vraag offerte aan

Unieke sfeerverlichting

Met de kaarsenlampen hangend, staand en wand van Hestique haalt u een unieke lamp in huis. De combinatie van het strakke design en de levensechte kaarsen verrijken u interieur op een manier die ongeëvenaard is. 

Handgemaakt vakwerk

Een knap staaltje handgemaakt vakwerk, waar zie je dat tegenwoordig nog? Wij maken onze lampen voor de liefhebber, voor degene die geniet van een uniek product met een eigen verhaal. Die nog gelooft in handgemaakt vakwerk en oer-Hollandse ambacht. 

Made in Holland

Al onze kaarsenlampen wand worden gemaakt op Hollandse bodem. Ook onze duurzame materialen komen van eigen grond. Zo weet u door wie uw lamp gemaakt is en waar die vandaan komt. De lampenserie Altar van de Amerikaanse designer Kevin Reilly heeft ons geïnspireerd voor het design. 

Energiezuinige LED verlichting

Iedere maker van lampen die zichzelf op waarde schat gebruikt LED verlichting. Het is niet alleen energiezuiniger, maar het gaat ook vele male langer mee dan de oude gloei- en spaarlampen. Daarbij geeft onze LED verlichting de kaarsen een uitstraling die niet de onderscheiden valt van echte kaarsen.  

Brandveilig

De kaarsen hebben geen echte vlam, dus kindvriendelijk en brandveilig. Wel de gezellige romantische sfeer en toch een veilige kaars zonder brandgevaar.

Garantie

Op alle stalen hangende kaarsenlampen geldt een garantieperiode van 2 jaar op fabricagefouten. Mocht de lamp problemen vertonen, neem dan contact met ons op. We gaan dan samen op zoek naar een passende oplossing. Op de lampjes in de kaarsen zit 1 jaar garantie, als deze kapot gaan kunt u de losse lampjes bij ons bestellen.

Vraag offerte aan